EETHUIS WIJHE

EETHUIS WIJHE Food for all

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 183 beoordelingen
31 mrt 2020 om 19:32 Lekker en vers en zo als altijd op tijd bezorgd:-)
29 mrt 2020 om 20:30 De saus op de carpaccio salade was erg vettig en proefde als uit een pakje/fles. Gewoon wat (dikkere) balsamico azijn was veel beter geweest. En in tijden van het coronavirus moet de bezorger het voor de deur neerleggen maar gaf het gewoon aan.
29 mrt 2020 om 11:42 Burgers zelf zijn lekker, alleen baconburger besteld; bacon vergeten?? Oorlog met ui besteld zonder ui gekregen. Het is jammer dat er op een bestelling voor 2 personen zoveel mis kan gaan.
29 mrt 2020 om 8:58 Het eten was goed! Misschien niet slim om tijdens de Corona tijd op zaterdag te bestellen. Het was heel druk. We kregen patat i.p.v. de bestelde raspatat (was ook lekker!). En de Carpaccio salade was helaas warm door de warmte van andere gerechten.
28 mrt 2020 om 19:44 Het eten was koud..
28 mrt 2020 om 8:52 Vriendelijke bezorgers. Veel patat. En bezorgd binnen de tijd. Top!
27 mrt 2020 om 21:34 We hadden naast gewone patat ook raspatat besteld . We kregen alleen gewone patat geleverd.
27 mrt 2020 om 20:13 Perfect !!
26 mrt 2020 om 18:48 Ik kan moeilijk na elke bestelling een review achter laten. Maar die Chicken Strips zijn het bestellen waard. Smaken heerlijk. 10/10 bestel ze minimaal 1x per week.
25 mrt 2020 om 13:55 Vandaag was alles super! Bedankt daarvoor!
22 mrt 2020 om 21:46 Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar
22 mrt 2020 om 12:52 Het was wederom overheerlijk! Ik had aangegeven zonder uienringen. Dees zaten er wel bij. Volgende keer maar weer. Suc6 ook voor jullie in deze bizarre coronaperiode!! Gr Carolien